Amarkhand

Autorė

Oksana Misiukienė

Maisto blogerė ir fotografė, ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.

Aš instagram'e

Naujausi įrašai

Amarkhand

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu. Ingredientai 800 g. graikiško jogurto 250 g....

Lęšių ir moliūgų sriuba su kokosų pienu

Atėjus rudeniui mūsų namai dar labiau pakvimpa prieskoniais. Verdamos skaniausios šildančios sriubos, gaminami aromatingi troškiniai ir kepami gardžiausi pyragai.

Pasta alla Norma

arba makaronai su baklažanais. Šį receptą jau senokai esu nužiūrėjus, tik vis dvejojau. Ir veltui, tikrai gaminsiu dar, nes šiame patiekale...

komercinė fotografija

Konservuotų mangų tyrė, Sattva, ajurveda24.ltŠokoladinis valgomosios viksvuolės riešutų kremas Chufella, ajurveda24.lt Makaronai AL DENTE Gluten Free (be glitimo)Makaronai AL...

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu.

Ingredientai

  • 800 g. graikiško jogurto 
  • 250 g. mango tyrės
  • 3 v.š. cukraus pudros
  • 5 žaliojo kardamono ankštys
  • 10 šafrano siūlelių 
  • 1 v.š. šilto pieno
  • 1 a.š. rožių vandens
  • Pistacijos papuošimui

Paruošimas

  • Į kiaurasamtį dedame marlės gabaliuką, dedame jogurtą ir uždengiame marlės krašteliais. Kiaursamtį pastatome ant lėkštės ar virš puodo, kad nutekėtu skystis. Svarbu palikti vietos tarp puodo ar lėkštės dugno ir kiaurasamčio krašto, kad būtų vietos skysčiui susirinkti. Pastatome į šaldytuvą mažiausiai 8 val. (Gaunasi apie 400 g. labai tiršto jogurto).
  • Šafrano siūlelius užpilame pienu ir paliekame 10 min.
  • Sutraiškome kardamono ankštys, išlaisviname sėklytes ir jas sutriname.
  • Į dubenį dedame visus ingredientus ir permaišome. 
  • Pastatome į šaldytuvą 30 minučių.
  • Desertą dedame į gražius indelius, papuošiame riešutais ir tiekiame. 

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram