Pasta alla Norma

Autorė

Oksana Misiukienė

Maisto blogerė ir fotografė, ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.

Aš instagram'e

Naujausi įrašai

Amarkhand

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu. Ingredientai 800 g. graikiško jogurto 250 g....

Lęšių ir moliūgų sriuba su kokosų pienu

Atėjus rudeniui mūsų namai dar labiau pakvimpa prieskoniais. Verdamos skaniausios šildančios sriubos, gaminami aromatingi troškiniai ir kepami gardžiausi pyragai.

Pasta alla Norma

arba makaronai su baklažanais. Šį receptą jau senokai esu nužiūrėjus, tik vis dvejojau. Ir veltui, tikrai gaminsiu dar, nes šiame patiekale...

komercinė fotografija

Konservuotų mangų tyrė, Sattva, ajurveda24.ltŠokoladinis valgomosios viksvuolės riešutų kremas Chufella, ajurveda24.lt Makaronai AL DENTE Gluten Free (be glitimo)Makaronai AL...

arba makaronai su baklažanais. Šį receptą jau senokai esu nužiūrėjus, tik vis dvejojau. Ir veltui, tikrai gaminsiu dar, nes šiame patiekale viskas tobulai dera tarpusavyje.

Ingredientai

  • 200 g. makaronų be glitimo „Al Dente“
  • 1 baklažanas
  • 1 pomidoras
  • 1 v.š. pomidorų pastos
  • Šviežias bazilikas
  • Rikotos sūris
  • Druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas

  1. Baklažanus supjaustome, apibarstome druska ir palaikome 10 minučių. Vėliau gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
  2. Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais.
  3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame baklažanus ir maišant kepame apie 10 min.
  4. Kitoje keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus, beriame pomidorus, dedame pomidorų pastą, įpilame 30 ml vandens, pagardiname druska ir troškiname ant mažos ugnies 10-15 min. Dedame supjaustytus bazilikus, pagardiname juodais pipirais permaišome ir nukeliame nuo ugnies.
  5. Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotes.
  6. Išvirtus makaronus gerai permaišome su troškintais pomidorais ir keptais baklažanais.
  7. Tiekiant dedame 1 v.š. rikotos ir papuošiame baziliko lapeliais.

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram