autorė

Oksana Misiukienė

Maisto blogerė ir fotografė, ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.

Aš instagram'e

naujausi įrašai

Amarkhand

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu. Ingredientai 800 g. graikiško jogurto 250 g....

Lęšių ir moliūgų sriuba su kokosų pienu

Atėjus rudeniui mūsų namai dar labiau pakvimpa prieskoniais. Verdamos skaniausios šildančios sriubos, gaminami aromatingi troškiniai ir kepami gardžiausi pyragai.

Pasta alla Norma

arba makaronai su baklažanais. Šį receptą jau senokai esu nužiūrėjus, tik vis dvejojau. Ir veltui, tikrai gaminsiu dar, nes šiame patiekale...

komercinė fotografija

Konservuotų mangų tyrė, Sattva, ajurveda24.ltŠokoladinis valgomosios viksvuolės riešutų kremas Chufella, ajurveda24.lt Makaronai AL DENTE Gluten Free (be glitimo)Makaronai AL...

Maistas

Švelnaus skonio, gaivus desertas pagardintas kardamonu ir šafranu. Ingredientai 800 g. graikiško jogurto 250 g. mango tyrės3 v.š. cukraus pudros5 žaliojo kardamono ankštys10 šafrano siūlelių 1 v.š. šilto pieno1 a.š. rožių vandensPistacijos papuošimui Paruošimas
Atėjus rudeniui mūsų namai dar labiau pakvimpa prieskoniais. Verdamos skaniausios šildančios sriubos, gaminami aromatingi troškiniai ir kepami gardžiausi pyragai. Ingredientai 500 ml. daržovių sultinio100 g. raudonų lęšių400 ml. kokosų pieno "Bionaturalis"200 g. moliūgo2 saliero stiebai5 g. šviežio...
arba makaronai su baklažanais. Šį receptą jau senokai esu nužiūrėjus, tik vis dvejojau. Ir veltui, tikrai gaminsiu dar, nes šiame patiekale viskas tobulai dera tarpusavyje. Ingredientai 200 g. makaronų be glitimo "Al Dente"1 baklažanas1 pomidoras1 v.š....